Hemsidor

Varför en hemsida?

Att driva ett företag är omfattande. Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till, och den viktigaste kan vara att hitta kunder som är intresserade av dina tjänster eller produkter.

Vi på Landsbygdsbyrån bor, som namnet avslöjar, på landsbygden själva. Vi vet att det kan vara klurigt att nå ut med din produkt eller tjänst. Det är därför en webbplats är så viktig och kan hjälpa dig att få fler kunder och göra det möjligt för intresserade att hitta till just din verksamhet.

En webbplats hjälper dig att göra detta. Det enklaste sättet är att tänka att en väloptimerad och fin hemsida är som reklam 24 timmar om dygnet. En bra hemsida kommer att få människor till dig så att du kan fokusera dig på de viktigare sakerna, att driva just din verksamhet.

Vad erbjuder Landsbygdsbyrån?

Vi använder WordPress som grund för alla våra webbplatser, vilket innebär att din webbplats kommer att vara lätt för dig att hantera, redigera och uppdatera. Den kommer också med en inbyggd blogg eller nyhetsflöde där du snabbt och smidigt kan skriva om vad som är på gång just nu. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra alla nya webbplatser sökmotoroptimerade, vilket innebär att Google kan hitta dig och din hemsida snabbt.

Vi vet att webben kan vara en förvirrande plats, i synnerhet om du vill komma igång med en egen hemsida. Det finns så mycket information där ute, och startsträckan för att komma igång kan kännas lång. Ställ din fråga till oss så kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig i rätt riktning.

Förutom att skapa nya hemsidor hjälper vid dig gärna med din befintliga hemsida. Kanske behöver den en ny fräschare design, eller anpassas för att fungera på mobiltelefoner och surfplattor? Skulle det vara så att din hemsida uppträder konstigt eller har kraschat kan vi också hjälpa dig att få saker rätt igen. Du kan läsa mer om uppdateringar här.