GDPR POLICY

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss. På den här sidan beskriver vi hur och varför vi sparar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Dina uppgifter lagras tills du ber oss att ta bort dem.

DETTA SPARAR VI OM DIG

När du använder kontaktformuläret på vår hemsida sparar vi:

Email

Används för att vi ska veta vem som har kontaktat oss via formuläret så vi kan svara till rätt person.

Namn

Ditt namn eller ett alias.

Du kan när som helst be oss ändra eller ta bort alla dina uppgifter från vår databas. Enklaste sättet att göra det är att skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

LEVERANTÖRER OCH EXTERNA TJÄNSTER

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för vår besöksstatistik som vi använder för att förbättra våra tjänster och upplevelsen på landsbygdsbyran.se. Vi lagrar inte ditt IP-nummer.